mandag den 23. juli 2007
Ting nr. 23: Det var så det
Så er vi nået til den 23’ende ting, som handler om, hvad dine oplevelser har været med de 23 ting. Målet med ”23 ting” har været, at du gerne skulle blive fortrolig med, hvad Web 2.0 dækker over ved selv at prøve nogle af de forskellige teknologier. Jeg håber, at der er nogle af de 23 ting, du kan bruge på arbejdet og måske også privat.

Opgave:
Skriv på din blog, hvad dine oplevelser med 23 ting har været, du kan f.eks. komme ind på:

  • Hvad har været godt, og hvad har været mindre godt?
  • Hvad synes du om konceptet med de 23 ting og måden at lære nyt på?
  • Er der noget i forløbet, du synes kunne have været anderledes?

Bloggen med de 23 ting bliver liggende på nettet, så du har mulighed for at vende tilbage og få en genopfriskning eller til at finde frem til de mange forskellige ting, der er blevet præsenteret.

Du har indtil den 7. september til at gennemføre programmet. At ”gennemføre programmet” vil sige, at du har skrevet lidt om alle opgaverne i forløbet på din blog. Det er helt i orden at slå flere opgaver sammen i samme indlæg, så længe du skriver et par linjer om hver ting.

Alle dem, der gennemfører programmet, vil få en præmie. Præmien bliver en PDA af typen HP iPAQ rx5900 Travel Companion, som du kan bruge til navigation, så du nemt kan finde vej, du kan gå på nettet, tjekke din mail, høre musik, se dine billeder og spille spil med mere. HP iPAQ vejer kun 149g, og der er bl.a. blutooth på den, så du f.eks. kan overføre information fra din mobiltelefon (hvis den altså har blutooth). PDA’en er kun til låns, men du kan beholde den lige så længe, du er på HB.

Vi laver en lille morgenseance, hvor præmierne vil blive uddelt - datoen bliver udmeldt snarest.


Og så er der vist bare at sige - tak til alle jer der har deltaget!

Etiketter:



footer